Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem yamanın ve şiddetli ısının autarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki esrar, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların başka katlara intikalini engellemek veya kabil başüstüneğu denli geciktirmektir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel bapların üstı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriya maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve Yangın Kapısı birey-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu keyfiyet denetçi edilmelidir. 

Kızılüminyum ya da güçlü malzemeden bünyelır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene belde verilir. Tasarruf açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın bapsı son mertebe eleştiri bir öneme sahiptir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yapmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page